Levi's Burgers

Wie hier komt
Wie hier komt
komt terug.
komt terug.

Wel op tijd reserveren.

Restaurant

Diner
dinsdag tot zaterdag
17:30 tot 21:00

Tip: reserveer een week op voorhand, zeker voor een tafel in het weekend.

Take away

dinsdag tem donderdag
17:30 tot 21:00
afhalen in het restaurant

Vrijdag en zaterdag
17:30 tot 21:00
afhalen in de burger shop

Online
bestellen?

Kies je favoriete burger en je afhaalmoment (tot 7 dagen op voorhand). Betaal je bestelling online (meer dan € 45) of reken ter plaatse af met Bancontact, cash of een papieren cadeaubon (minder dan € 45).

Ter plaatse bestellen?

Kom naar het restaurant of naar de burger shop.
Plaats je bestelling ter plaatse en betaal met Bancontact, cash of met een papieren cadeaubon.

Op welke locatie kan ik afhalen?

Kom naar het restaurant (dinsdag tem donderdag) of naar de burgershop (vrijdag en zaterdag).

Kan ik dichtbij parkeren?

In de Molenstraat (achter het restaurant) kan dat in de Z-parking ‘P5 Molenstraat’.
In de Gustaaf Schockaertstraat, vind je parking ‘Sanitary’.
In de Trapstraat en Molenstraat kan je straatparkeren.

  • Good times are, well, exactly on the corner.

Eat in burger Restaurant

Trapstraat 35
9620 Zottegem

Take away Burger shop

Trapstraat 28
9620 Zottegem

Heb je een vraag?
+ 32 9 335 47 16
info@levisburgers.be

Wil je bij ons werken?
info@levisburgers.be

"Heel leuke bediening"
Dirk
"Toplocatie!"
Eva
"Best wel op voorhand reserveren"
Jordi
  • Life may be short, but there’s always time for a burger.

Frequently asked questions.
We have answers.

Over het restaurant

Bij ons zijn de burgers heerlijk en de bediening vlot: we geloven dat niemand graag lang wacht op zijn bestelling. Daar werken we elke dag aan, met het hele team. Zo kunnen we elke avond twee shifts bedienen. En kan al wie wil,
van een heerlijke burger genieten.

Je kan kiezen voor een reservatie tijdens de eerste shift (17:30 – 19:30), of tijdens de tweede shift (van 19:30 tot 21:00). Wanneer je tijdens de eerste shift reserveert, vragen we je om rekening te houden met wie na jou komt. Wees dus heel graag op tijd, dan zorgen wij voor de rest.

Ons terras is open van mei tot september. Iedereen die bij ons een tafel reserveert, heeft in die maanden de keuze tussen een plek op het terras of binnen in het restaurant. Je kan ter plaatse beslissen wat je verkiest. Er is bovendien een zithoek buiten, voor wie voor de maaltijd op het terras wil aperitieven, of nadien nog even blijft plakken.

Absoluut! Vermeld graag bij je online reservatie dat je minder mobiel bent. Dan voorzien we een tafel op het gelijkvloers.

Absoluut, er staat geen leeftijd op goede smaak! Ons kindermenu is een grote hit bij de kleintjes, met keuze tussen kinderburgers en -spaghetti. We hebben kinderstoelen, kleurprenten en gezelschapspelletjes.

Absoluut, we houden met plezier rekening met je wensen. Omdat we met verse producten werken, vragen we je om allergieën of intoleranties bij je online reservatie te vermelden. Zo kunnen we je een kwalitatief en dagvers alternatief bieden.

Een groep tot 8 personen is welkom tijdens beide avondshifts (17:30 – 19:45 en 20:00 – 23:00).  Een groep groter dan 8 personen kunnen we ontvangen van dinsdag tot donderdag. Stuur een aanvraag naar info@levisburgers.be. Reserveer op tijd!

Zeker, brave hondjes zijn welkom. Vermeld dit graag bij je reservatie, zo zorgen we voor een tafel met plaats voor je hond om mee te genieten.

Zeker, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. In de Molenstraat (achter het restaurant) kan dat in de Z-parking. Navigeer met Google Maps of Waze naar ‘P5 Molenstraat (Blauwe zone)’. In de Gustaaf Schockaertstraat, op 2 minuten stappen, vind je parking ‘Sanitary’ van het administratief centrum Stad Zottegem. In de Trapstraat en Molenstraat kan je bovendien straatparkeren. Vergeet daarbij je parkeerkaart of ticket niet (tot 18:00).

De toiletten bevinden zich op de eerste verdieping. Voor klanten die minder goed te been zijn, is er binnenkort ook een toilet op het gelijkvloers ter beschikking.

Je kan telefonisch reserveren op + 32 9 335 47 16. We staan je graag te woord van dinsdag tot zaterdag, op deze momenten:
Di 17u-23u
Woe 17u-23u
Don 16u-23u
Vrij 17u-23u
Zat: 15u-23u
Online reserveren kan 24/7.

Zonder reservatie ben je zeker welkom: we doen ons uiterste best om iedereen een tafeltje te geven.

Houd er echter rekening mee dat al onze stoelen gereserveerd kunnen worden, dus het is mogelijk dat we volgeboekt zijn. In dat geval bieden we je graag een wachtplekje aan op het terras of aan de bar, waar je alvast van een aperitief kan genieten tot een tafeltje beschikbaar is.

Over de burger shop

Bij het plaatsen van je bestelling kies je een tijdslot voor afhaling. Je kan maximum 7 dagen vooraf je bestelling plaatsen, en minimum een halfuurtje. Op vrijdag- en zaterdagavond raken de tijdslots snel gevuld, en raden we aan om vóór de middag je bestelling te plaatsen.

Online bestellingen laten ons toe om onze werking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en iedereen op tijd heerlijk warme burgers te bezorgen. Als je niet in de mogelijkheid bent om je bestelling online door te geven, kan je ons bellen op +32 9 335 47 16, tijdens de openingsuren van het restaurant of de burger shop. Dan helpen we je met plezier verder!

Dat kan, en we doen ons best om je niet te lang te laten wachten.

Absoluut. Zowel in het restaurant als in de burgershop worden de groenten altijd grondig gewassen. We houden bovendien graag rekening met allergieën of intolerantie, wanneer je die vermeldt bij je bestelling of reservatie. Je kan ook steeds onze allergenenlijst opvragen.

Zeker, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. In de Molenstraat (achter het restaurant) kan dat in de Z-parking. Navigeer met Google Maps of Waze naar “P5 Molenstraat (Blauwe zone)”.

In de Gustaaf Schockaertstraat, op 2 minuten stappen, vind je parking ‘Sanitary’ van het administratief centrum Stad Zottegem.

In de Trapstraat en Molenstraat kan je bovendien straatparkeren. Vergeet daarbij je parkeerkaart of ticket niet (tot 18:00).

Andere vragen

Een digitale cadeaubon koop je hier. Je kiest zelf het bedrag. De cadeaubon kan je gebruiken als betaalmiddel in het restaurant, niet in de burger shop. Na afloop van de maaltijd geef je de cadeaubon af bij het betalen van je rekening. Als er een resterend bedrag is, blijft dat op je cadeaubon staan tot je volgend bezoek.

Een papieren cadeaubon is in het restaurant te koop. Je kiest zelf het bedrag. De bon kan gebruikt worden bij take-away en in het restaurant. Let op: om in de burger shop niet-opgehaalde bestellingen te vermijden, worden online orders van meer dan € 45 ook online afgerekend; daarbij kan de bon niet gebruikt worden. Bij een bestelling van meer dan € 45 die je met een cadeaubon wil betalen, kom je dus best ter plaatse bestellen en afhalen.

We zijn altijd op zoek naar personeel met een hart voor hospitality. En voor weekends van drie dagen, dat ook. Onze vacatures vind je hier. Heb je een vraag of wil je je CV doorsturen? Dat kan naar info@levisburgers.be.

Het BTW-kasticket dat je ontvangt na het afrekenen in het restaurant volstaat voor jouw boekhouding.
Wil je een factuur? Mail je bedrijfsgegevens en een foto/scan van het kasticket naar info@levisburgers.be

Je kan ons telefonisch bereiken op +32 9 335 47 16, tijdens de openingsuren van het restaurant of burger shop. Ons e-mailadres is info@levisburgers.be. Heb je een vraag over een vacature of wil je je CV doorsturen? Dan moet je bij info@levisburgers.be zijn.